Dutch-Netherlands english (United Kingdom)
Banner
Banner

 

FLXCHR

Bij TRAINPLUS is het mogelijk de exclusieve FLXCHR training te volgen, gewoon bij u op locatie. 20 minuten durende trainingen met periodieke testen geven snel resultaat, zowel voelbaar als meetbaar. D.m.v. uitgebreide bewegingsanalyse rapporten ziet u uw vooruitgang en situatie.

Met het Flexchair trainingsprogramma werk je aan SPINAL STABILITY, oftewel stabiliteit van de wervelkolom. Dit is feitelijk de basis voor optimaal en pijnvrij bewegen van de wervelkolom. Het verbetert prestaties in werk en sport en is wetenschappelijk onderbouwd.

FLXCHR training heeft veel voordelen:

FLXCHR training voor verbetering sportprestaties: Voor golf, voetbal, tennis, vechtsport, skiën, roeien of (mountain)biken… heel veel sportprestaties zullen omhoog gaan vanwege de verbeterde aansturing en controle vanuit de diepe core. De wervelstabiliteit die verkregen wordt bij FLXCHR training is de basis van CORE stabiliteit en kan kracht, controle, accuratie en aansturing verbeteren. Ook geschikt bij ischias en heupklachten

FLXCHR training bij rugklachten en zitend werk: Door veel te zitten ontstaat een disrecrutering van essentiële spieren. Bij het gebruik van de Flexchair worden de diepe rug- en buikspieren getraind. Door het trainen en functioneel gebruiken van deze diepe rug- en buikspieren verbetert de lichaamsbalans en worden prestaties in sport en werk geoptimaliseerd en een actieve rugactivatie veroorzaakt. De pijnlijke en stijve rug wordt minder of klachten verdwijnen helemaal. Ook bij bekkeninstabiliteit, incontinentie, ischias en heupklachten zijn goede resultaten te verwachten.

Wat is de Flexchair?

De Flexchair is een kruk met een dubbel 3D gewricht en dus beweeglijke zitting die in verbinding staat met een beeldscherm. Hierop volg je een beweegprogramma, dat je vanuit je bekken en romp aanstuurt. De programma’s gaan van makkelijk naar moeilijk. Hoe moeilijker, hoe beter de aansturing, stabiliteit en controle in je rompspieren. Je zult merken dat je sportprestaties verbeteren en dat je makkelijker beweegt in het dagelijks leven.